KÆK Nyhedsbrev august 2023

 i KÆK nyheder

KÆK Nyhedsbrev august 2023

Der er altid med spænding, vi søsætter KÆKs årlige skovtur.  I år heller ikke undtaget.

2023- skovturen blev med et tema koncentreret om arkitekt Utzon.

Vi besøgte således Fredensborghusene og Bagsværd kirke, som begge er tegnet af Utzon.

De to besøg oversteg bestyrelsens vildeste forventninger, som heldigvis deltes af deltagerne.

Tak for alle jeres søde positive tilbagemeldinger til os i bestyrelsen. Det varmer.

Foredragsholderen – en af de frivillige beboere i Fredensborghusene – var yderst veltalende og underholdende, hans billedmateriale pointererede blot det sagte på en diskret måde. Vi fik bagefter lov til at besigtige nogle af beboernes private hjem, en meget varm imødekommenhed blev os til del fra de frivilliges side.
Fest-og samlingssalen, hvor vi hørte om beboelsen, må vist komme på en klar førsteplads i en konkurrence af slige lokaliteter. Traktementet med kaffe og wienerbrød under foredraget og fint højtbelagt smørrebrød med frit udvalg af drikkevarer efterfølgende afsluttede hele dette veltilrettelagte program. Til den rørende sum af 200 kr. pr deltager!
En stor tak til menighedsrådet for at betale udgifterne til bussen.

Således veltilpasse efter denne berigende oplevelse i Utzon husene kørte vi til Bagsværd kirke, som Utzon også er ophavsmand til.
Minsandten om ikke den venlige præst også besad ordets magt til formidling af høj karat. Præsten havde afsat en hel time af sin dyrebare tid for at gøre os endnu klogere på Utzons geni og med stolthed vise sin kirke frem.

En ting gjorde også denne skovtur til noget særligt: der var teleslynge begge steder, så alle havde mulighed for at lytte ubesværet til de sagte guldkorn.

Selv vejrguderne viste nåde, for regnen ophørte i samme øjeblik, vi trådte ud af bussen i Fredensborg og det holdt tørvejr med solen tittende frem resten af turen.

En del af Utzon billederne kommer her på vores kirkes hjemmeside, så må I lige give os besked på, hvis I ikke vil have billederne kommer på hjemmesiden. Vi har spurgt derom tidligere, hvor ingen protesterede. Ej heller denne gang.

Ligeledes har vi sendt en forespørgsel derom til Fredensborghusene og Bagsværd kirke. Som begge har givet deres tilladelse til at vise dem.

Læg mærke til, hvor mange tændte lys, der er på billedet af lysbakken i Bagsværd kirke. Beviset på alle de bønner KÆK har rettet mod vores menigheds ve og vel.

Nu står efteråret for døren med en stribe oplæg at blive klogere af i KÆK fællesskabets ånd.

Den første oplægsholder er fra vores eget KÆK regi Mikaela Engell, som vil fortælle ”om sit spændende virke i Grønland gennem mange år”.

Det foregår tirsdag den 12. september kl. 14 i menighedssalen ganske som sædvanligt.

Husk, at samtlige oplæg og arrangementer i KÆK altid foregår den 2. tirsdag i alle måneder – undtaget juni og juli.

Husk endvidere at vores mødemeddelelser også kommer på opslagstavlerne i våbenhuset, ved menighedssalen og på kirkens hjemmeside.

Prisen for kaffe og kage til vores almindelig KÆK møder er 30 kr.
For at lette KÆKs regnskab foretrækker vi så afgjort MobilePay, men kontanter kan selvfølgelig stadig lade sig gøre.

Mange kærlige hilsner KÆKs bestyrelse

Isabel, Ulrich, Gordon og Klara

PS. Husk at ”Kom og syng” starter op efter ferien den 6. september kl. 13-15 i menighedssalen. Det er således altid den første onsdag i måneden. Dette skal støttes på lige fod med KÆK, ved I.