KÆK Nyhedsbrev juni 2023

 i KÆK nyheder

KÆK Nyhedsbrev juni 2023

Kære alle.

Selvom KÆK holder ferie her i juni og i juli, skal det ikke hindre, at I får en hilsen i form af et nyhedsbrev. For det er vigtigt at vedligeholde en tæt kontakt til hinanden, hvilket kun kan gøres ja ved kontakt.

Tænk, hvilket stort netværk vi har at læne os op ad både i KÆK og i ”Kom og syng” som KÆK har et rigtig godt samarbejde med.
”Kom og syng” starter i øvrigt op igen onsdag den 6. september efter ferien i juli og august er veloverstået.
Men samtlige begivenheder i vores kirke skaber tilsammen rammen om menighedens fællesskab udover messen selvfølgelig.

Skovturen den 8. august 2023 med start kl. 10 fra kirken går i år til Fredensborg Husene, som er tegnet af den kendte arkitekt Jørn Utzon.
Vi hører foredrag om Utzon og Fredensborghusenes historie, ideen bag byggeriet og har mulighed for at besøge en af boligerne. Der er et lille museum, som vi også har mulighed for at se på, hvor der er mulighed for at købe forskelligt relateret til Utzon.
Der er kun en kort tur hen til boligerne, så de fleste gangbesværede kan også være med.

Vi spiser derefter frokost i bebyggelsens meget smukke festsal med smørrebrød og drikkevarer sat frem til høflig selvbetjening.
Under frokosten causeres om det sociale liv i bebyggelsen og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Efter besøget i Fredensborg Husene kører vi videre til Bagsværd Kirke, som ligeledes er tegnet af Utzon. Der vil kirkens sognepræst vise os rundt og fortælle om kirken.

Det er så heldigt, at denne tur som turen sidste år foregår stille og roligt placeret på ét sted uden for mange fysiske udfordringer – præcis som deltagerne sidste år fremhævede som rigtig gode kvaliteter. Og prisen kan holdes på 200 kr. pr deltager.
Men som vi altid fremhæver, så kan vi ikke forvente disse goder hvert år.

I øvrigt vil vi fremover gerne bede om alle indbetalinger til KÆK på MobilePay, hvis man har mulighed for dette. Men selvfølgelig kan der betales kontant, hvis der ikke er den førnævnte mulighed.

Bussen kan vi som sædvanlig takke menighedsrådets velvillighed for.

Der er fuld booket på tilmeldingslisten, men skriv jer endelig på ventelisten, som også hænger på opslagstavlen ved menighedssalen.

Hav en dejlig juni måned. Vi vender også tilbage med Nyhedsbrev i juli måned.

Varmeste hilsner KÆKs bestyrelse

Isabel, Ulrich, Gordon og Klara