Nyhedsbrev august / september 2021

 i KÆK nyheder
Kære alle sammen.
Selvom vores KÆK møder er startet op igen, fortsætter det månedlige nyhedsbrev ufortrødent.
Det har flere funktioner, der alle har til formål at holde sammen på os i KÆK. Vi ved af erfaring, at sådanne små hilsner, bevirker, at det er nemmere at komme til vores møder, hvis man har misset nogen gange. Så har man stadig følelsen af at være ajourført og en del af fællesskabet.
Vores første mødedag i august måned gik overmåde godt. Der var mødt hele 18 mennesker op til den hygge eftermiddag, vi i bestyrelsen havde lagt op til. Samtale og gensyn i samværets ånd bar præg af lang tids  savn, som her blev forløst i hinandens gode selskab.
Kan vi ikke blive enige om, at sådanne “samtale –  møder” godt kan veksle med møder, hvor der kommer en foredragsholder?
I øvrigt er det meget nødvendigt at bakke godt op om KÆK møderne generelt, men især når vi inviterer en foredragsholder, det er forudsætningen for invitationen, fordi det ville meget flovt at sidde fem – seks mennesker til at tage imod, ikke.

Genåbningen af vores kirke samt den fine menighedsfrokost var en forrygende god genstart i det hele taget. Det er en gave at være med i en menighed, der deltager i så stort antal til søndagsmesserne. Det er jo meget sjældent at kunne være en del af store fællesskaber,  hvor der er mulighed for at kunne blive inspireret af ligestillede trosfæller og samtidig stor variation i menneskelighed. Det giver et bredt udsyn.
Som I ved afholdes KÆKs møder altid den anden tirsdag i måneden kl. 14 – 16,  i Sankt Mariæ Kirkes menighedssal på Jens Jessens vej 5, 2000 Frederiksberg – i den bagerste bygning  – over gården langs kirken – med adgang via trappen i venstre side.
Næste KÆK møde er således:
Tirsdag den 14. september – 2021  kl. 14
Hvor historiker Anders Kaare vil fortælle om Erik Henningsens kendte maleri “Sat Ud” i historisk betydning.
Hvorefter der vil være kaffe og mulighed for at stille spørgsmål til Anders.
Varme hilsner KÆKs bestyrelse
Isabel, Maria, Ulrich og Klara