KÆK nyhedsbrev marts / april 2024

 i KÆK nyheder

Kæk nyhedsbrev marts / april 2024

Kære alle sammen

Onsdagen før påske fik familie, venner og menighed taget en smuk og værdig afsked med Gert Ryom i en stopfyldt Sankt Mariæ kirke, hvilket med rette bevidnede savnet af Gert i vor midte.
En fin bemærkelsesværdig gestus aftalt mellem vores præst Jesper og Gert i enighed var, at der ingen messe skulle finde sted under bisættelsen, hvilket var smukt inkluderende for alle i rummet – kirkevante som kirkeuvante.

Næste KÆK møde finder sted:

Tirsdag 9. april 2024 kl. 14 i menighedssalen

hvor vores sognepræst Jesper Fich kommer og holder oplæg for os.

I KÆK er vi meget glade for, at Jesper trods en travl kalender villigt stillede op til julemødet og nu igen her til april.

Til marts måneds KÆK møde fortalte journalist Lau Ishøj om at arbejde og leve i Portugal på en levende og anekdotisk måde, og som især pointerede portugisernes venlige og hjælpsomme imødekommenhed.

Selvom dette er nyhedsbrevet fra KÆK, så er det vigtigt også at orientere om andre spændende aktiviteter i vores egen menighedskreds:

Foredrag mandag den 8. april 2024 kl. 19 i menighedssalen

Louise Øhrstrøm (cand.mag. litt.)  vil fortælle om mystikeren fra 1300 – tallet, Julian af Norwich, som levede i en mørk tid, med krig, hungersnød og pest, men skrev en række visioner fulde af håb og dyb tro i ”Kærlighedens åbenbaring”.

Hendes tanker har Louise Øhrstrøm oversat og ført dem op til vor tid, med stor indsigt.

Ovenstående er med hilsen fra menighedsrådet.

Husk også næste ”Kom og syng” er den 3. april. 13-15 i menighedssalen. Det er således altid den 1. onsdag i måneden.

Samtlige oplæg og arrangementer i KÆK (Katolsk Ældre Klub) foregår den 2. tirsdag i alle måneder – undtagen juni og juli. Disse meddelelser kommer også på opslagstavlerne i våbenhuset og ved menighedssalen samt på kirkens hjemmeside.

Prisen for kaffe og kage til vores almindelige KÆK møder er 30 kr. (Undtaget for oplægsholderen).
For at lette KÆKs regnskab foretrækker vi så afgjort MobilePay (husk at opdatere denne), men kontanter kan selvfølgelig stadig lade sig gøre.
Og portvin samt andre donationer modtages med stor taknemmelighed.

Kærlig hilsen fra bestyrelsen Isabel, Ulrich, Gordon og Klara