KÆK Nyhedsbrev februar 2021

 i KÆK nyheder

Kære alle sammen.

Hvad smittetallet så end viser, så agter vintergæk og erantis at bebude forårets komme med lys og håb, så vi med spurven kan synge:

Giv tid giv tid – den nynner glad

og ryster de små vinger –

giv tid og hver kvist får blad

giv tid – hver blomst udspringer.

Myndighederne mener, at alle der vil, skulle være vaccineret i juni / juli måned, så der er konkret håb forude. Det tror vi på, ikke.

En sociolog, der bl.a. skriver klummen “Hjernesmart” i sundhedsavisen “Helse” Anette Prehn, har forfattet en meget positiv bog “Det syngende menneske”, hvor hun skriver nogle fantastiske digte, som der så er blevet sat musik til af forskellige komponister. Hun booster hermed til energien ved at tage vigtige emner op, som i høj grad også relaterer sig til den specielle tid lige nu. Det er værd at tjekke ud på nettet.

Forskellige nyhedsbreve / artikler viser mangfoldigheden af vores kreativitet som mennesker og denne indelukkethedstid minder os til stadighed om, at vi er forbundet med utallige bånd. Måske prøver corona at fortælle os, at vi skal finde vores pæneste og mest velstrøgne sprog frem og begynde at række ud og snakke med de andre – om det så er på postkort, telefon, mail eller morsealfabetet.

Denne KÆK hilsen kommer også på hjemmesiden, men der skal lige øves lidt først, for selvom der fulgte en meget fin anvisning på, hvordan sligt gøres, så skal der læres nogle nye computerfærdigheder! Godt, der er nogle computerkræfter i KÆK at trække på.

Mange varme hilsner 🌹 fra Isabel, Ulrich, Kirsten, Maria og Klara