KÆK Nyhedsbrev April 2022

 i KÆK nyheder

Nyhedsbrev april 2022

 

Kære alle sammen.

Vores sidste møde var et genforeningsmøde, hvor vi nød at være sammen igen.

Her efter corona er mange af os blevet helt klar over, hvor vigtige vores store fællesskaber er. I vores kirke er vi meget heldige, at vi er omkring 100 mennesker til messerne, så der er rig mulighed for, at der kan opstå venskaber, hvor alskens viden og informationer kan erhverves, meninger brydes og hvor tro og åndeligt fællesskab kan dyrkes.

I forhold til Folkekirkens eftermiddags – møderækker behøver vi slet ikke at reklamere eksternt, da vi kan fylde KÆK møderne udelukkende med deltagere fra egne rækker.  Det giver en særlig god stemning, når vi kender hinanden i forvejen.

En anden god ting er – som ikke kan takkes nok for – at der hjælpes til fra alle sider til møderne.

Også med hensyn til foredragsholdere ville det være godt, hvis vi kunne skaffe dem fra egne rækker, eftersom flere og flere foredragsholdere tager pænt mange penge for deres ulejlighed samt ønsker at få dækket deres transportudgifter. Forståeligt nok. Men vi kan jo kun honorere med vin eller chokolade. Og et lydhørt publikum ikke at forglemme.

Så en håndsrækning fra jer om at være med til at skaffe foredragsholdere – som hidtil – vil være en meget stor hjælp for at kunne give vores møder indhold og bredde med gode oplæg, som vi kan diskutere efterfølgende.

Vores næste møde finder sted:

  1. april – 2022 kl.14 – 16 i menighedssalen som sædvanligt.

Sofia Dahlsgaard har kaldt sit foredrag: ”Kristendom og trosliv i Rusland”.

Et emne som pludselig er blevet sørgeligt aktuelt, men som skulle have været holdt i 2021.

Bedste hilsner KÆKs bestyrelse

Maria, Isabel, Ulrich og Klara