Julemesserne – tilmelding nøvendig

 i Nyheder

Kære alle

Det er en vanskelig tid i øjeblikket. Heldigvis kan vi fortsat deltage i messerne takket være de aktuelle regler og den tilmeldingsordning, som vi har indført. Der er til de almindelige søndagsmesser altid ekstra pladser, men til julemesserne hhv. kl. 14:30 og kl. 16:00 ser situationen lidt anderledes ud.

Den 24. december klokken 14:30 er alle 100 pladser optaget, og i skrivende stund (den 6. december) er der godt 36 pladser tilbage til messen klokken 16.

Til hver søndagsmesse er der ofte deltagere, der ikke har meldt sig til. Det kan vi håndtere, når der alligevel altid er lidt pladser til overs. Til jul ser det imidlertid vanskeligere ud.

Vis tilmelding

Det stiller menighedsråd, klosteret og sognepræst i en vanskelig situation til jul, for vi vil så nødig afvise folk. Omvendt kan vi risikere, at messerne må aflyses, hvis der kommer for mange deltagere. Ud over bøder kan det få alvorlige konsekvenser for hele menigheden, hvis ikke vi overholder retningslinjerne.

Vi vil derfor til julemesserne bede jer om at fremvise tilmeldingen til messen, inden I går ind i kirken. Ligeledes vil vi tælle antal deltagere, således at vi kan tilbyde plads til nogle af dem, der ikke har været tilmeldt sig i tide, hvis vi skulle være i den situation, at der er pladser tilbage fordi nogle ikke er dukket op.

Vi håber på forståelse grundet situationen og ønsker alle en glædelig jul og et forhåbentlig væsentligt lysere 2021.

 

Kærlig hilsen

 

Damián Arguimbau
Menighedsrådsformand
På vegne af menighedsrådet