KÆK nyhedsbrev februar 2022

 i KÆK nyheder

KÆK nyhedsbrev februar 2022

Kære alle sammen.

Ganske vist har Danmark sluppet alle corona restriktioner, hvilket KÆKs bestyrelse og 28% af Danmarks befolkning finder vel tidligt nok med 45.366 nye smittede i dag den 1. februar.

Da vi næsten alle er i den gruppe med sårbare og i alt fald kender nogen, der er det, så vælger vi at aflyse februar mødet. Med megen stor beklagelse.
Foredragsholderen har fået besked og glæder sig til at komme hos os, når det bliver mere sikkert.

Det har været trælse tider med alt det savn og bøvl, virussen har ført med sig.
Der var en vittig sjæl tilbage i 2020, der skrev, at ”corona lyntester vores venskaber”. Desværre viste det sig, at det bestemt ikke var en joke, men grim virkelighed. Sågar familier er blevet splittede med hensyn til forskellige holdninger til vaccination, test og værnemidler.
Normalt kan mennesker jo beslutte sig for at undgå at tale om emner med indbygget sprængfarlighed, men en virus kan jo ikke sådan overses.

Heldigvis går vi mod lysere tider både vejrmæssigt og forhåbentligt også med hensyn til smittefaren, så når vi atter kan åbne KÆK frit op, så bliver glæden desto større.

Vi glæder os i hvert fald til at byde jer velkommen tilbage til KÆKs hyggelige og berigende møder forhåbentlig fra marts.

Med varme hilsner KÆKs bestyrelse

Isabel, Maria, Ulrich og Klara