KÆK Nyhedsbrev december 2023

 i KÆK nyheder

KÆK Nyhedsbrev december 2023

Lige om lidt vender vi kalenderbladet til et nyt år og skriver 2024.

Når vi siger farvel til det gamle år, vendes blikket tilbage på især de stunder, vi har tilbragt i gode menneskers selskab. Til KÆK møder i særdeleshed.

Årets buket af spændende oplæg skal lige genopfriskes her, så de gode minder får mulighed for at dukke op i erindringen:

Vi fejrede nytårets indtog i året første måned.

Så gik det slag i slag med Lise Damkjærs ’Kan vi lære at hvile i os selv?’ Med nye vinkler til selvforståelse.

Efterfulgt af Eva Henriksens ’Guds vilde blomster-helgener med handicap.’ En opmuntring til mennesker som også slås med psykiske eller kropslige udfordringer.

Jesper fortalte om ’Lykkebegrebet’ med en ny forståelse af det evigt aktuelle emne.

Anders og Klara Kaare delte deres oplevelser om ’At være turist på Camino de Santiago’ med tryk på turistens oplevelser.

Vores skovtur foregik i Jørn Utzons tegn med besøg i Fredensborg husene og Bagsværd kirke bagefter, som begge er tegnet af den verdensberømte arkitekt.

Mikaela Engells spændende ’Arbejdsliv i Grønland’, som vi tilhørere fik et levende indblik i.

Præsten fra Helligkors kirken Andreas Christensen tog fat i ’Matador og moderniteten, hvordan vi blev dem, vi er’ ved at tage afsæt i Varnæs parrets sølvbryllupssang i sidste afsnit af serien.

Årets næstsidste oplæg stod Gordon Eriksen for ’Om at bo i Berlin under den kolde krig’, som knyttede historiske fakta sammen med manges selvoplevede erfaringer til et meningsfyldt hele.

Årets sidste oplægsholder er vores egen sognepræst præst Jesper Fich, som igen er så sød at stille op med et af sine velformulerede oplæg som optakt til god snak efterfølgende:

Hvilket sker på KÆK mødet tirsdag den 12/12 kl. 14 i menighedssalen ganske som sædvanligt.

Husk, at samtlige oplæg og arrangementer i KÆK (Katolsk Ældre Klub) altid foregår den 2. tirsdag i alle måneder – undtagen juni og juli.

Husk endvidere at KÆKs meddelelser også kommer på opslagstavlerne i våbenhuset og ved menighedssalen samt på kirkens hjemmeside.

Prisen for kaffe og kage til vores almindelige KÆK møder er 30 kr. (Undtaget for oplægsholderen).
For at lette KÆKs regnskab foretrækker vi så afgjort MobilePay, men kontanter kan selvfølgelig stadig lade sig gøre.

Kærlig hilsen Isabel, Ulrich, Gordon og Klara

  1. Husk også årets sidste ”Kom og syng” er onsdag den 6/12-2023 kl. 13-15 i menighedssalen. Det er således altid den 1. onsdag i måneden.